NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Wist je dat slapen super belangrijk voor je is?

1 Minuten lezen
slapen is belangrijk

Wist je dat slapen super belangrijk voor je is?
In deze blog wil ik het gaan hebben over de voordelen van goed slapen en de nadelen van slecht slapen. Mensen kunnen niet zonder slaap, het is een eerste levensbehoefte! Een 1 persoons boxspring is voor mensen die alleen wonen geen overbodige luxe om deze nachtrust te krijgen.

Goed uitgerust zijn

Wanneer je slecht geslapen hebt merk je dat je minder scherp bent en dingen minder goed opneemt.

Zelf voetbal ik op zondag en daarom ga ik ook altijd zaterdagavond op tijd naar bed om de volgende dag fris te zijn (goed uitgerust). Je lichaam en je spieren moeten herstellen en aangeraden wordt om tussen de zes en acht uur te slapen. Slaap je minder dan zes uur, dan maak jezelf een grotere kans op Obesitas. 

Je hersenen blijven actief tijdens het slapen

Op het moment dat wij slapen, ons lichaam en onze spieren ontspannen en zodoende herstellen, blijven je hersenen actief. Je hersenen moeten namelijk veel informatie en indrukken verwerken, zodat jij die informatie beter kunt onthouden. Dit geeft dus wel aan hoe belangrijk slapen is voor je hersenen.

Je humeur en je gezondheid

Slecht slapen is ook slecht voor je humeur. We zijn vaker chagrijnig als we slecht slapen en slaap je voor langere tijd slecht, dan heb je zelfs kans op depressies. Ook kun je minder goed opletten en dingen onthouden als je niet goed geslapen hebt. Slapen is ook enorm belangrijk voor je gezondheid, want als je niet goed slaapt, maak je meer kans op ziektes, zoals hart- en vaatziektes. 

Een goed advies

In deze blog heb je kunnen lezen over het belang van goed slapen, bijvoorbeeld op een 1 persoons boxspring. Slaap is belangrijk voor je lichamelijke en mentale herstel. Daarom wil ik je adviseren om een goed bed aan te schaffen. Ik zelf slaap in een boxspring, omdat ik deze super comfortabel vind. In mijn vrije tijd kan ik deze elektrische boxspring mooi verzetten, want hij is verstelbaar en dus ideaal om in te chillen. Een boekje lezen of Netflix kijken vanuit m’n luxe bed, heerlijk! Als je het geld hebt zou ik het zeker overwegen, want je weet nu inmiddels dat slapen super belangrijk voor je is.

Gerelateerde berichten
Slapen

Warm slapen in de winter

3 Minuten lezen
Als de winter aanbreekt, kan het moeilijk zijn om comfortabel te slapen vanwege de kou. Het kiezen van de juiste beddengoed kan…
Slapen

Zo maak je een slaapkamer op zolder

2 Minuten lezen
Heb jij nu nog een ongebruikte rommelzolder waar je nooit komt? En denk je erover na om deze zolder in de toekomst…
Slapen

Het gemak van een elektrische boxspring

2 Minuten lezen
Wanneer u voor een boxspring kiest, kiest u voornamelijk voor de luxe die deze bedden te bieden hebben. Zo hebben deze bedden…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *