NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

3 inpaktips voor verhuisdozen

1 Minuten lezen

In dit artikel worden 3 handige tips van Budget Verhuisservice gegeven over hoe jij het beste je verhuisdozen kan inpakken. Verhuizen is soms erg stressvol en kan voor frustraties zorgen. Dit kan je echter zo veel mogelijk voorkomen door je zo goed mogelijk voor te bereiden en structureel te werk te gaan. Een goed voorbereiding is het halve werk en je kan je goed voorbereiden door tips van Budget Verhuisservice te lezen zoals deze en door een plan van aanpak te maken. 

Kwalitatieve verhuisdozen

Verhuizen gaat natuurlijk een stuk makkelijker met verhuisdozen. Vaak lenen mensen deze van familie en vrienden of ze huren deze. Als je tweedehands dozen gebruikt zit daar wel een risico aan verbonden. Meestal zijn deze dozen niet zo sterk meer omdat ze al vaker zijn gebruikt. Wij raden daarom aan om goede verhuisdozen te kopen. Dit kost niet heel veel geld en geeft je zekerheid om je spullen veilig te verhuizen. Zo voorkom je dat spullen beschadigen of stuk gaan. 

Speciale boekendozen

Heeft u een boekenkast vol met boeken? Of heeft u een kleine collectie die je toch mee wilt nemen? Wij raden dan aan om hiervoor speciale boekendozen te gebruiken. Deze zijn sterker en wat kleiner. Op deze manier kan je ze makkelijker tillen. Boeken zijn relatief gezien vrij zwaar. Als je ze in normale dozen verhuist is er een kans dat ze al snel te zwaar worden en de onderkant eruit valt. 

Apparatuur

De beste manier om je apparatuur te verhuizen is door ze in de originele verpakking te stoppen. Vaak heb je de oude dozen van je computer bijvoorbeeld al weggegooid. Kijk toch voor de zekerheid welke dozen je nog wél hebt staan. Die dozen zijn namelijk optimaal gemaakt voor de desbetreffende spullen en zijn een stuk beter. Als je deze verpakkingen niet meer hebt is dat niet heel erg. Als je maar zorgt dat je deze in speciale dozen verhuist die groot genoeg zijn. Leg in diezelfde doos er verder niks in. Zo voorkom je beschadigingen aan bijvoorbeeld je beeldscherm.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Een verhuischecklist maken

5 Minuten lezen
Verhuizen naar een nieuw huis in Naaldwijk is een spannende, maar overweldigende ervaring. Met zoveel taken en details om bij te houden,…
Verhuizen

Zo loopt je verhuizing helemaal volgens de planning

2 Minuten lezen
Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht en vrij snel van plan bent te gaan verhuizen is het belangrijk dat je een…
Verhuizen

Zo helpt Budget Verhuisservice met inpakken voor een verhuizing

1 Minuten lezen
Gaat u binnenkort verhuizen? Maak u dan klaar voor een stressvolle dag! Gelukkig kunt u deze dag een stuk soepeler laten verlopen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *