NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Zo helpt Budget Verhuisservice met inpakken voor een verhuizing

1 Minuten lezen
helpen met verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Maak u dan klaar voor een stressvolle dag! Gelukkig kunt u deze dag een stuk soepeler laten verlopen met behulp van Budget Verhuisservice. Budget Verhuisservice heeft al voor meer dan 9000 tevreden klanten de verhuizing verzorgd. Natuurlijk moeten de spullen uit uw oude woning ook ingepakt worden. In dit artikel kunt u lezen hoe u dit het beste aanpakt. ZO komt u niet tegen onverwachte gebeurtenissen te staan!

Voordat u gaat inpakken

Veel mensen kiezen ervoor om verhuisdozen in de supermarkt te halen. Dit raden wij ten zeerste af. Deze dozen kunnen vaak namelijk veel minder gewicht aan en de dozen zijn vaak niet in dezelfde vorm zodat het lastiger is om deze in te laden in de verhuiswagen. Koop in plaats daarvan verhuisdozen bij de bouwmarkt. Vaak zijn deze dozen helemaal niet duur en zullen zij veel meer spullen kunnen huisvesten. Als u de dozen heeft kunt u de spullen die u niet vaak gebruikt langzamerhand gaan inpakken maar als u spullen tegenkomt die u eigenlijk helemaal niet meer van plan bent om te gaan gebruiken, raden wij aan om deze weg te gooien of te verkopen. U kunt hier nog een mooi zakcentje mee verdienen en het bespaart ook ruimte in de verhuiswagen. Dit kan toch weer een ritje gaan schelen.

Verder kan je als vooraf het nieuwe huis kant en klaar opleveren voordat je verhuist. Dan zit je niet met stof en herrie als je gaat verhuizen. Ga je dan nieuw parket leggen? Dan kan je dat netjes afronden met Acrylaat kit en lak of olie in de kleur naar keuze.

Als u gaat inpakken

Als u de spullen gaan inpakken raden wij aan flessen gevuld met vloeistof zo goed mogelijk in te pakken. We zien namelijk vaak dat deze spullen gaan lekken. U kunt deze flesjes vaak gemakkelijk dicht maken met wat huishoudfolie en vervolgens de dop er weer op draaien. Moet u ook kasten gaan vervoeren. Zorg er dan voor dat lades uit de kasten zijn gehaald en dat u de kasten dicht heeft gemaakt met wat folie.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Een verhuischecklist maken

5 Minuten lezen
Verhuizen naar een nieuw huis in Naaldwijk is een spannende, maar overweldigende ervaring. Met zoveel taken en details om bij te houden,…
Verhuizen

Zo loopt je verhuizing helemaal volgens de planning

2 Minuten lezen
Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht en vrij snel van plan bent te gaan verhuizen is het belangrijk dat je een…
Verhuizen

3 inpaktips voor verhuisdozen

1 Minuten lezen
In dit artikel worden 3 handige tips van Budget Verhuisservice gegeven over hoe jij het beste je verhuisdozen kan inpakken. Verhuizen is…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *