NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Het gemak van een elektrische boxspring

2 Minuten lezen
gemak elektrische boxspring

Wanneer u voor een boxspring kiest, kiest u voornamelijk voor de luxe die deze bedden te bieden hebben. Zo hebben deze bedden al een mooie en krachtige uitstraling door de hoogte. Daarnaast kan het bed voorzien worden van een goed matras en een extra topper daar bovenop. Ook kunt u een boxspring zelf samenstellen doordat het vaak mogelijk is om zelf de kleuren uit te kiezen. Maar een boxspring wordt al helemaal luxe als het een verstelbare bodem heeft. 

Verbeter uw slaaphouding met een elektrische boxspring

Elektrische boxsprings zorgen op vele manieren voor extra gemak en comfort. Allereerst het slaapcomfort. Verder is het klimaat in de slaapkamer ook van belang of u voldoende rust krijgt. Convectoren zorgen voor een aangename temperatuur in huis en zijn kindvriendelijk.

U koopt natuurlijk een bed om goed op te kunnen slapen. Nu staat een boxspring al bekend om het slaapcomfort, maar door een elektrisch bed aan te schaffen, verhoogt u dit comfort aanzienlijk. U kunt namelijk nu zelf uw slaaphouding bepalen. Sommige mensen slapen beter wanneer zij met het hoofd iets omhoog slapen. Met een verstelbare bodem kunt u zelf instellen hoe hoog u met het hoofd wilt liggen.  Dit is natuurlijk ook van toepassing op het voeteneinde. 

Een elektrisch verstelbare bodem is voor mensen met nek en rug klachten een ware uitkomst. Door het hoofd of voeteneinde tijdens het slapen iets omhoog te zetten, kunt u de druk op de nek of rug verlichten. Hierdoor heeft u een betere nachtrust en kunnen de klachten afnemen. 

Haal meer uit uw boxspring met behulp van een verstelbare bodem

Ook wanneer u niet slaapt, kunt u  dankzij de verstelbare bodem toch gebruik maken van uw boxspring. Doordat het hoofdeinde verstelbaar is, kunt u nu gemakkelijker vanuit bed naar uw tv kijken. Door de bodem rechtop te zetten, neemt u een meer natuurlijke houding aan. Dit zorgt ervoor dat u geen nek of rugklachten meer krijgt als u vanuit uw bed tv kijkt. 

Ook het ontbijten op bed is met behulp van een verstelbare elektrische bodem gemakkelijker. In plaats van kussens in uw rug te stoppen, waardoor u rechtop gaat zitten, verstelt u nu enkel de bodem van het bed. Hierdoor kunt u op een comfortabele manier van uw ontbijt op bed genieten

Hoe werkt een elektrische boxspring?

Een elektrische boxspring mag niet ontbreken in het interieur. Maar wat dacht u van het opfrissen van de woonkamer met een leuke industriële salontafel? Er zijn genoeg opties om een eigen stijl te creëren in uw huis.

De boxsprings zijn ideaal voor mensen die van afwisseling houden. U kunt de houding van uw bed gemakkelijk aanpassen door middel van een afstandsbediening. Onder uw bed zitten motoren gekoppeld aan het voeteneind en hoofdeinde. Door de knoppen op de afstandsbediening kunt u deze eindes afzonderlijk van elkaar laten bewegen en zelf de perfecte houding zoeken.

Gerelateerde berichten
Slapen

Warm slapen in de winter

3 Minuten lezen
Als de winter aanbreekt, kan het moeilijk zijn om comfortabel te slapen vanwege de kou. Het kiezen van de juiste beddengoed kan…
Slapen

Zo maak je een slaapkamer op zolder

2 Minuten lezen
Heb jij nu nog een ongebruikte rommelzolder waar je nooit komt? En denk je erover na om deze zolder in de toekomst…
Slapen

Wist je dat slapen super belangrijk voor je is?

1 Minuten lezen
Wist je dat slapen super belangrijk voor je is?In deze blog wil ik het gaan hebben over de voordelen van goed slapen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *