Sinds de energiebedrijven steeds lagere prijzen zijn gaan aanbieden in combinatie met aantrekkelijke welkomstbonussen, is het makkelijk geworden om over te stappen van energiecontract.

Het internet staat bol van de vergelijkers die je helpen kiezen met van de juiste leverancier voor jou. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en van het aanbod in de regio waar je woont. Het proces is simpel, je voert je postcode van je huis in en wat gegevens over wat je verbruikt en je krijgt  direct te zien welke energieaanbieders het beste voor jou zijn. Vaak wordt het regelen van het overstappen van het energiecontract volledig uit handen genomen en hoef je zelf niets meer te doen dan de benodigde informatie aan te reiken van je woning.

De beste deals pakken bij een nieuwe energieleverancier

Veel energieleveranciers zijn aan het stunten met deals. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een nieuw huis  is het slim om eens te kijken welke  aanbieders er allemaal beschikbaar zijn in dat gebied. Zo kan je de beste deals pakken bij het overstappen naar een nieuwe energieleverancier.

De inhoud van de aanbiedingen verschilt, sommigen bieden een vaste korting aan voor het eerste jaar en anderen geven je een gratis iPad cadeau als je bij hun klant wordt. Het ligt maar net aan welk pakket je het voordeligst en aantrekkelijkst vindt in combinatie met de bonus die je krijgt. Neem snel een kijkje bij een van de deze vergelijkers en kom er meteen achter hoeveel geld je per maand kunt besparen!