NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Huis

De mooiste gevels ter wereld

2 Minuten lezen
gevels Nyhaven

Als je denkt dat jouw houten gevel er prachtig uitziet dan heb je nog niet veel vele van de wereld gezien. Nee hoor ik maak maar een grapje. Echter klopt een klein deel van die zin wel. Misschien heb je daadwerkelijk een aantal prachtstukken op het gebied van gevels op de hele wereld nog niet gezien. Maar geen nood, ik wijs je hieronder op de namen waar jij op kan gaan Googlen!

Bosco verticale

De naam betekent in het Nederlands een verticaal bos. En als je deze gevel opzoekt ben ik er zeker van dat ook jij je compleet aansluit achter deze naam. De bosco verticale bestaat uit twee wolkenkrabbers in Italië. De gevels zijn tussen de verdiepingen en balkons door voorzien van 11.000 planten, 5000 struiken en 300 kleine bomen. Dit klinkt misschien niet zo spectaculair en mooi, maar dit geheel is behoorlijk opvallend en indrukwekkend om te zien. Vooral omdat de gevels midden in de stad Milaan staat omringt door een hoop normale gebouwen en flats. 

Nyhaven

De gevels van de huizen aan de Nyhaven zijn de perfecte plek voor het maken van Instagram foto’s. De gevels zijn een prachtig kleurrijk tafereel die meteen iedereen zijn dag opfleuren. Gevels in verschillende tinten geel, blauw, rood en oranje die je meteen doen denken aan het strand en de zonsondergang. Nyhaven ligt helaas voor ons een eindje verderop in Kopenhagen maar als je ooit in denemarken op vakantie bent raad ik je aan hier langs te gaan!

Birgu

De gevels die je in het plaatsje Birgu op Malta kan vinden zijn uitgeroepen tot de mooiste gevels ter wereld. Deze gevels zijn niet duurzaam of erg kleurrijk, maar juist de Middeleeuwse uitstraling is wat de aandacht trekt. Vooral de kleuren gebroken wit en tinten van bruin zie je voorbijkomen op de straten in Malta. Kleine kleuraccenten in de gebouwen maken de gevels niet saai Middeleeuws maar speels Middeleeuws met een modern tintje. Is de gevel van jouw woning toe aan onderhoud? Schakel dan een schoonmaakbedrijf in zodat het weer mooi schoon wordt.

Hotspots 

Om de volgende hotspots te bezoeken zal je even moeten sparen. Zo zal je op reis moeten gaan van Malta tot Italië tot Denemarken, maar dan kan je ook prachtige gevels spotten van je bucketlist afhalen. Zo zijn de Bosco verticale in Italië, de gevels aan de Nyhaven in Denemarken en de gevels in Birgu (Malta) zeker een bezoekje waard!

Gerelateerde berichten
Huis

De beste tips voor het schoonmaken van de vaatwasser

2 Minuten lezen
Een vaatwasser is er natuurlijk voor gemaakt om jouw vuile vaat weer glanzend schoon te krijgen. Om een schone vaat te krijgen…
Huis

Een duurzame benadering van je buitenruimte

2 Minuten lezen
Tegenwoordig is het klimaat voor iedereen een onderwerp dat speelt. Wat je er ook van vindt, wat je standpunt ook is, het…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *