NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Zo loopt je verhuizing helemaal volgens de planning

2 Minuten lezen

Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht en vrij snel van plan bent te gaan verhuizen is het belangrijk dat je een goede planning maakt zodat je verhuizing helemaal volgens de planning kan lopen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het treffen van verschillende voorbereidingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We helpen je graag verder en hebben daarom enkele tips voor je op een rijtje gezet.

Een geschikte opslagruimte

Wat handig is wanneer je gaat verhuizen is dat je spullen kunt opslaan. Het nadeel is vaak dat je dan een eindje moet rijden en veel op en neer aan het rijden bent. Een beter uitkomst kan dan zijn om een opslagruimte voor je voordeur te laten bezorgen. Je hoeft dan niet op en neer te rijden naar een bepaalde locatie en kan overal makkelijk bij. Je kunt bijna in elke gemeente een opslagruimte regelen. Check dus eens wat de mogelijkheden zijn bij jou in de buurt.

Verschillende groepen spullen

Verhuisdozen kun je het beste naar categorie inpakken. Het is dan het slimste om elke doos een eigen label te geven waar je duidelijk opschrijft wat de inhoud van de doos is. Dit is erg handig voor het uitpakken omdat je zo precies weet wat je in welke doos hebt gestopt. Let hiernaast ook op het gewicht van de spullen. Het is het slimste om zware spullen onderop te leggen zodat andere spullen hier niet door worden geplet. Je vervoert zo makkelijk en veilig alle spullen die je maar wil.

Een to do lijst

Wanneer je een verhuizing moet regelen kan dit behoorlijk veel stress opleveren. Veelal ontstaat er op de verhuisdag zelf een heleboel stress waardoor je dingen over het hoofd gaat zien. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door een uitgebreide to-do lijst te maken waar je alle klussen en aandachtspunten op kunt noteren. Of het nu gaat om een reserve autosleutel bij laten maken of het wat anders. Zo vergeet je nooit meer iets. Je kunt een to do lijst bijhouden op je mobieltje of op een stuk papier. Kies een methode waar jij je het beste bij voelt.

De eerste nacht

De spullen voor je verhuizing stop je natuurlijk in allerlei dozen. Wanneer je de eerste nacht in je nieuwe huis gaat slapen kan het alleen wel erg vervelend zijn wanneer je de juiste spullen uit verschillende dozen moet halen. Het is daarom beter om een tas met noodzakelijk spullen te maken zodat je de eerste nacht zonder problemen door kunt komen. In deze tas stop je dan alles wat je nodig hebt zoals een schoon setje kleren, toiletspullen en een oplader voor je mobiel.

Bij een verhuizing komen nog best wel een hoop dingen kijken. Je moet met verschillende dingen rekening houden en dit kan nog best wel eens ingewikkeld zijn. Door bovenstaande stappen op te volgen ben jij helemaal goed voorbereid op de verhuizing en hoef je je nergens druk om te maken.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Een verhuischecklist maken

5 Minuten lezen
Verhuizen naar een nieuw huis in Naaldwijk is een spannende, maar overweldigende ervaring. Met zoveel taken en details om bij te houden,…
Verhuizen

3 inpaktips voor verhuisdozen

1 Minuten lezen
In dit artikel worden 3 handige tips van Budget Verhuisservice gegeven over hoe jij het beste je verhuisdozen kan inpakken. Verhuizen is…
Verhuizen

Zo helpt Budget Verhuisservice met inpakken voor een verhuizing

1 Minuten lezen
Gaat u binnenkort verhuizen? Maak u dan klaar voor een stressvolle dag! Gelukkig kunt u deze dag een stuk soepeler laten verlopen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *