NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De Wit Hekwerken en sierpoort mogelijkheden

1 Minuten lezen
sierpoort plaatsen

Als je een sierhekwerk gaat aanschaffen bij De Wit Hekwerken kan je ook meteen kijken voor een sierpoort. Met een sierpoort zorg je voor een doorgang in jouw hekwerk. Bij De Wit Hekwerken kan een sierpoort nemen die helemaal opgaat in jouw sierhekwerk waardoor deze helemaal niet meer opvalt. In dit artikel behandelen we de meest voorkomende mogelijkheden bij een sierpoort.

Het ontwerp

Net als bij een sierhekwerk, staat het ontwerp van een sierpoort niet vast. Doordat veel van dit soort hekken en poorten op maat worden gemaakt zijn ze ook nog eens naar wens aan te passen. Factoren die doorgaans aangepast kunnen worden zijn: het aantal spijlen, ornamenten, paalkoppen, sierpunten en de kleur. Indien je voor hout als materiaal kiest kan je zo’n hek afwerken met Acryl kit. Het toevoegen van verschillende extra’s kan wel zorgen voor een meerprijs. Als je bij een goede leverancier bent kan je ook je poort helemaal laten personaliseren. Je kan een eigen ontwerp op de poort laten lassen of bijvoorbeeld je familie- of straatnaam laten laseren in de poort. Het hekwerk of de sierpoort krijgt hierdoor een persoonlijk tintje.

Beveiliging

Dankzij een sierhekwerk kan je ervoor zorgen dat ongenode mensen niet zomaar jouw tuin of terrein kunnen betreden. Als je alleen maar een hekwerk plaatst, heb je natuurlijk geen doorgang of alleen maar een opening. En dat is natuurlijk niet veilig. Bij een normale tuin kan je gewoon een looppoort gebruiken. Deze zijn vaak ongeveer een meter breed, twee meter hoog en gemaakt voor voetgangers en mensen met fietsen. Als je een grotere tuin of oprijlaan hebt dan kan je gaan voor een draai- of schuifpoort. Dit zijn een of twee deuren van minimaal drie meter in totaal. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijk een auto doorheen kan. Voor nog meer gemak kan je de sierpoort laten automatiseren. Je kan het dan laten open gaan als je aan komt of als je weg wil gaan.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *